Koncert med Ib Grønbech og Containerkvartetten

Ib Grønbech & ContainerKvartetten vælter ganske enkelt koncertstederne, dels med hans og bandets sublime musikalske evner, og dels med IB’s uforlignelige humor – manden er simpelthen genial, og han placerer sig blandt de allerstørste komikere vi har i Danmark. 

Oplev Ib Grønbech & ContainerKvartetten. En skøn forening af kunstnerens største hits fra de seneste 36 år leveret med masser af energi og glimt i øjet i kombination med nordjysk humor, når den er bedst. En aften i selskab med Ib Grønbech udfordrer både stemmebåndet og lattermusklerne. Alle overgiver sig til et univers af sjove sangtekster serveret på vendelbomål og iørefaldende popmelodier. Det hele ender ud i uundgåelig fællessang. Der bliver grinet højtlydt af den skæve og lune humor, som Ib Grønbech mestrer brugen af i spontanitet, improvisation og perfekt timing. Det er ikke stand-up. Det er heller ikke ”bare” en koncert. Det er svært at sætte ord på, men mest af alt et sted, hvor musikken går hånd-i-hånd med komikken. Kort sagt: Musikalsk legestue med lattergaranti!

Ib Grønbech er blevet ”kult” og både de unge og de gamle er ellevilde med den populære entertainer og han glæder sig til, sammen med sit faste orkester ContainerKvartetten, at komme rundt i landet på denne efterårsturné i 2021 og levere et brag af en koncert, hvor publikum kan synge med fra start til slut på alle de kendte Ib Grønbech hits.

HVOR/HVORNÅR: Kulturcenter Jammerbugt, i morgen den 14/10, kl. 20.

Du kan stadig nå at købe billetter igennem følgende link: Billetsalg.dk ApS

Kilde: Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt