Sebastian Helledie vender tilbage til ESV

Sebastian Helledie vender hjem skriver Elite Sport Vendsyssel på deres Facebookside.

Sebastian drog i sommers ud på et håndboldeventyr til Stord i Norge. Eventyret blev dog desværre ikke som håbet og derfor ønskede Sebastian at vende hjem.

Sportschef Nicolai Klinge fortæller at:
“Seb er en hårdt arbejdende godt skydende venstre back, som kan dække i 4-blokken. Seb har i Hjørring Håndbold været ansat som U18 og U19 træner og vi har spillet sammen i Hjørring.

Han er kanon fyr med de rigtige værdier. Så da han ringede var der ikke så meget betænkningstid. Selvfølgelig vil vi have ham hjem til Vendsyssel

Sebastian Helledie fortæller om at hjem:
Jeg er vendt hjem til Elite Sport Vendsyssel. Jeg er vanvittigt taknemmelig for at klubben igen vil lade mig trække ESV trøjen over hovedet.

Jeg kommer hjem fra et ophold i Norsk håndbold, som jeg ikke trivedes lige så godt i, som jeg havde håbet. Jeg trænede med ESV i pre-season, hvor jeg fik et rigtig godt billede af Jonas og Benjamin som trænere.

Så da det ikke gik som forventet i Norge, skyndte jeg mig at tage fat i Nicolai Klinge for at høre om der var plads til mig i ESV’s trup. Det var der heldigvis! Så jeg kan med stolthed i stemmen sige, at jeg igen er en del af ESV. Sebastian får nr 4️⃣4️⃣ Byd

Sebastian bliver personligt sponsoreret aJKS Hirtshalsls

Kilde: ESV