Mads Greve tilbage i VFF

GREVEN FLYTTER IND

32-årige Mads Greve havde allerede 125 kampe for Vendsyssel FF på sit cv, inden han i august vendte tilbage til vores klub. I lørdags satte han skik på det centrale forsvar mod Fremad Amager, og den garderhøje forsvarsspiller er glad for at være retur i de vante folder.

”Spillerudskiftningen har været stor. Det er faktisk kun Rune Frantsen, som er tilbage fra det gamle hold.
Til gengæld er der lutter velkendte ansigter her i Idrætscenter Vendsyssel, så det føles stadig som at komme hjem,” fortæller Mads Greve efter dagens træning, der varede næsten to en halv time.”

Benene er ømme, men sulten efter fodbold er på ingen måde slukket hos den rutinerede Greve.

”Jeg elsker stadig at spille fodbold, at være en del af et fællesskab og skulle opnå noget sammen. Det har været drivkraften i alle mine år på banen og er det fortsat.”

Lige siden Mads Greve skrev under for en måned siden, har han pendlet frem og tilbage mellem bopælen i Middelfart og anlægget i Vrå. 258 km hver vej.
Men på torsdag er det slut, for her flytter han og fruen Sissel og deres to unger, Filippa og Carlo, ind i deres nye rækkehus lidt udenfor Aalborg.

”Det bliver godt at få ro på den front. Sissel var ikke svær at overtale, for hun havde også nogle dejlige år i Vendsyssel, da vi var her fra 2013-2017.”

Mads Greve var som bekendt på ingen måde den eneste nye spiller, der kom til Vendsyssel FF i det forgange transfervindue. Han er imponeret over, hvordan spillertruppen hurtigt har fundet hinanden.

”Når du henter 15-16 nye spillere, er der ikke nogen garanti for, at de vil swinge sammen, men det gør vi virkelig. Truppen er homogen, og alle påtager sig et ansvar for at skabe en god stemning.
Det er vigtigt, særligt i den udfordrende tid, vi går igennem lige nu. Men pilen peger fremad. Vi gør hele tiden vores spillestil skarpere og skarpere, ” siger Mads Greve, inden massagebriksen kalder på ham.

Kilde: Vendsyssel FF