Nye kandidater til Konservative i Frederikshavn

Spidskandidat, John Lamp Henriksen fra Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn Kommune kan præsentere yderligere 2 kandidater til kommunalvalget den 16. november 2021.

Det drejer sig om Anette Schou fra Skagen. Anette har boet i Skagen de sidste 7 år, og hun forsøger at deltage i alt, der rører sig i og omkring Skagen. Blandt andet har hun siddet i Skagen Menighedsråd i perioden 2016 – 2020. Anettes fokusområder spænder bredt med hovedvægten lagt på ældre- og sundspolitikken samt kultur- og fritidslivet i kommunens nordligst beliggende by. Anette har tidligere siddet i byrådet i den tidligere Karlebo Kommune i Nordsjælland. I øvrigt har Anette været medlem at Det Konservative Folkeparti siden 1972.

Herudover stiller Morten Hjort Hansen op. Morten er 27 år gammel og har i sommerens løb arbejdet som kommunal guide i Skagen. Han er bosiddende i Frederikshavn, og har netop startet på en uddannelse som skibsfører på Martec. I sin fritid er Morten blandt andet medlem af Hjemmeværnet, og som sine lokalpolitiske fokusområder fylder kulturen, turismen og det maritime miljø meget.

Jeg er rigtig glad for, at Anette og Morten stiller op til kommunalvalget. Det Konservative kandidathold i Frederikshavn kommune tæller nu 14 kandidater, hvilket er meget tilfredsstillende, oplyser John Lamp Henriksen.

På billedet ses fra venstre Morten Hjort Hansen, Anette Schou og John Lamp Henriksen.